måndag 10 mars 2014

På hemväg

Tiden rusar alldeles för fort när man har roligt och så blev det  dags att åka hem. Det är alltid lika jobbigt när man måste skiljas åt och man vet att det dröjer länge innan man kan träffas igen. Men vi får se fram mot sommaren då det blir tillfälle igen.

På hemvägen gjorde vi ett stopp i Umeå och åt lunch på Café Göteborg.

Huset ligger bredvid gamla fängelset och var förr tingshus. Det är litet och trångt och har fortfarande galler för fönstren men är väldigt mysigt och har god mat och trevlig personal. Om man vill vara säker på att få plats så får man boka bord. Det hade inte vi gjort men hade turen att få plats ändå.
Men man får absolut inte vara det minsta mätt när man går dit... 

När vi hade ätit tänkte vi att det vore nog ganska gott med kaffe på maten och något lite till. Så Lars-Göran beställde en chokladboll och jag en biskvi. Sedan fick vi vänta ganska länge så vi började fundera på om dom glömt bort oss, för att lägga en chokladboll och en biskvi på ett fat borde ju inte ta så lång tid. 

Men vi fick förklaringen när vi fick vår beställning! Det ingick glass med grädde och sås också, tjusigt upplagt på ett stort fat!! Jättegott! 
Men det var två som var mycket, mycket mätta som gick därifrån.

Övernattning blev på Hotell Höga kusten med utsikt över Höga Kusten-bron.
 Bron är imponerande och är en av världens längsta hängbroar.När man åker så här långt så blir resan faktiskt en semester i sig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar