söndag 6 december 2015

Spöklikt

Spöklikt, barnen på jobbet kallar det för spökvatten ;)

Bild 353. Tema: 286. Spöklikt.

7 kommentarer:

 1. Jag jobbar i kök på dagis och även här säger barnen spökvatten, Hade inte hört det förut innan jag bytte bana och började jobba i kök, trots att jag har barn som varit på just det dagiset jag har min arbetsplats nu. :)

  SvaraRadera
 2. Ja det känner jag igen med 24 år i barnomsorgen , hi hi

  SvaraRadera
 3. Kollar med dottern som just nu jobbar på "dagis" och jajamen, det heter spökvatten i Norrbotten också och jag förstår varför!! Drycken passar perfekt till temat! Fiffigt hittat och fotat!

  SvaraRadera
 4. Ett nytt ord för mig... men eftersom jag nu googlat på det, så kan jag säga att det är ju helt perfekt till temat - smart!

  SvaraRadera
 5. Kul lösning:=) Även här i mitten av Sverige kallas det för spökvatten:=)

  SvaraRadera
 6. Började skratta när jag såg bilden. Det är helt fantastiskt att detta fortfarande existerar, minns att det var jätte stor grej när jag gick lågstadiet för ca 15 år sedan. Tack för ett gott skratt :)

  SvaraRadera
 7. Jajemen mina barn gillade också spökvatten när de var små. Fin tolkning! Nu verkar det som om jag kan kommentera. Har inte kommit in varken på plattan eller via crome. Nu har jag bytt webbläsare och då verkar det fungera. Nu är det sällan jag är på datorn så kommentarerna från mig blir lite färre men du ska veta att jag är in och kikar på dina bilder!

  SvaraRadera