onsdag 14 december 2016

Lösning

Här är min lösning på sista temat för i år!
På Hjälmaren ligger isen spegelblank.
Tack för alla uppmuntrande och peppande kommentarer under året. :)

Bild 366. Tema: 179. Lösning.
 

7 kommentarer:

 1. Vackra bilder från Färöarna! Grattis till avklarad utmaning. Snygg avslutningsbild!

  SvaraRadera
 2. Så otroligt vackert med stillheten som ditt foto förmedlar, ljuset och färgerna. Tusen tack för i år, det har varit roligt att följa dig. Hoppas att du fortsätter att visa bilder från landet även nästa år. Och hoppas du får en riktigt fin jul och ett gott nytt år!

  SvaraRadera
 3. Vacker avslutningsbild! Grattis till målgång!

  SvaraRadera
 4. Vilken vacker avslutning och grattis till målgång:=) Det har alltid varit kul och inspirerande att titta in hos dig. Jag önskar dig en riktigt god jul och ett gott nytt år.

  SvaraRadera
 5. Grattis till målgång!! Vacker avslutning på fotoåret 2016. Det har varit härligt att följa dina bilder från landet. Passar också på att tacka för uppmuntrande kommentarer hos mig. Önskar dig en fin jul och ett riktigt Gott Nytt År!

  SvaraRadera
 6. Grattis till målgången. Vacker bild med fint ljus.

  SvaraRadera
 7. Ett Gott Nytt År till dig Agneta och tack för alla fina kommentarer hos mig, de uppskattas verkligen. Att kommentera hos dig är alltid en chansning, med min telefon (som jag oftast surfar med) funkar det sällan så jag är in och kommenterar vid de sällsynta tillfällena jag är på datorn. Jag vet inte om det beror på att vi har olika bloggportaler. Det har varit ett nöje att titta på dina bilder och framförallt resan till Färöarna, ser ut att varit en fantastisk tur och jag blev själv sugen på att åka dit någon gång i mitt liv! Ha det gott, på återseende under nästa års fotoutmaning!

  SvaraRadera