söndag 16 april 2017

Ögonblicksbild

Det här blev min ögonblicksbild
I sista stund hann jag få upp kameran och ta en bild, innan vildsvinen hann springa in i skogen. Det var med skräckblandad förtjusning vi fortsatte på vår kvällspromenad...

Bild 97. Tema: 364. Ögonblicksbild.

14 kommentarer:

 1. Aj, aj, aj! Där kom den. Vildsvin har jag aldrig sett, trots att jag är ofta i Skåne och trots att jag har sett marken uppbökad av deras födosök.
  Ellington

  SvaraRadera
 2. oj då, spännande värre! Verkligen en ovanlig ögonblicksbild. Snyggt fångat.Har heller aldrig sett ett vildsvin.

  SvaraRadera
 3. Oj! Vilken tur att du hade kameran redo! Har aldrig sett något här uppe, trots att det finns gott om dem.

  SvaraRadera
 4. Oj det förstår jag till fullo. Den vill man inte ha närmare än så där. Bra fångat med kameran, impad att du hans ta en bild!

  SvaraRadera
 5. Oj då vilken ögonblicksbild ! Det var ett häftigt men kanske lite läskigt också med mötet. Så bra du har lyckats hinna fånga den på bild ! Ett möte, som tur är, inte sker ofta.

  SvaraRadera
 6. Så passande till temat. Man får vara snabb ibland :)

  SvaraRadera
 7. Åh vilken tur du hade! Jag vill gärna fotografera dem men när jag ser dem är det antingen för mörkt för att ens försöka eller också har jag ingen kamera med mig! Grattis! :)

  SvaraRadera
 8. Vildsvin har jag mött några gånger, men då sittande i bilen. Jag hade blivit jätterädd om jag mött dem när jag var på promenad. Eloge till dig att du hade sinnesnärvaro att ta fram kameran och att du fick en på bild.

  SvaraRadera
 9. Att du hade sinnesnärvaro att ta en bild är jag imponerad av, de är lite otäcka tycker jag...

  SvaraRadera
 10. Det gäller att vara snabb när man tar en ögonblicksbild! Snyggt fångat! /Anki

  SvaraRadera
 11. Skickligt! Vildsvinen är verkligen svårflirtade. Du lyckades!

  SvaraRadera
 12. Vilken härlig ögonblicksbild. Vid ett sådant tillfälle kan det ju vara svårt hinna med att fota, det är ju en upplevelse i sig.

  SvaraRadera
 13. Bra fångat! Tror jag skulle darrat en del på handen... Jag har aldrig mött ett, men blir lite nervös när jag ser bökspår. Det känns bra att de (än så länge) inte finns i mina trakter!

  SvaraRadera
 14. Ja, hu! Skygga djur har jag förstått men också att de kan vara farliga. Inte så kul när de blir för nära ens egendom...

  SvaraRadera