Lägg hela kvisten i en form, ringla över olivolja och in i ugnen i 125 grader i 1,5 tim ca. Strö över lite flingsalt. Tar lite tid, men så gott som tillbehör till kött eller fisk, eller vegetarisk mat så klart.
Det skrumpna, det angripna, det skadade, det ruttnande ... Allt det ger oss rörelse. Visar något som händer, något i förändring. Panta rei ... allt flyter ... Det kan vara en av konstens många uppgifter att synliggöra rörelse, kanske. Ellington
Ja men titta! Så tokigt! Du får snabba dig på att äta upp dem! :)
SvaraRaderaLägg hela kvisten i en form, ringla över olivolja och in i ugnen i 125 grader i 1,5 tim ca. Strö över lite flingsalt. Tar lite tid, men så gott som tillbehör till kött eller fisk, eller vegetarisk mat så klart.
SvaraRaderaJag tycker det var snällt och godhjärtat av dig, att de fick vara med på bild också.
SvaraRaderaSöndagskram Bosse
Ankis tips ska jag prova, tack! Fina fast de har skrumpnat.
SvaraRaderaOj...synd på de fina röda. Men du fixade ju ett tema.😉
SvaraRaderaVackra trosts att de börjar skrumpna, vilken bra tips från Anki....låt gott!!!
SvaraRaderaÄven om det är några skrumpna så blev det en vacker bild med härliga färger och ljus. Och vilket bra tips Anki gav.
SvaraRaderaDet skrumpna, det angripna, det skadade, det ruttnande ... Allt det ger oss rörelse. Visar något som händer, något i förändring. Panta rei ... allt flyter ... Det kan vara en av konstens många uppgifter att synliggöra rörelse, kanske.
SvaraRaderaEllington