måndag 19 mars 2018

Lager

Här har jag jobbat med lager i PS, inte så lätt...en hel del missar. Men med tiden kanske det kan bli lite bättre, man måste ju börja någonstans ;)Bild 68. Tema: 156. Lager.

13 kommentarer:

 1. Snyggt blev det med bara hinkarna i färg! Lager är pyssligt att hålla på med, jag har inte riktigt blivit vän med alla steg i det arbetet än.

  SvaraRadera
 2. Fin komposition och snyggt med färgklicken av hinkarna och jag tycker fotot ser bra ut men pyssligt är det med laget, håller med Maria W

  SvaraRadera
 3. Heja dig, snyggt jobbat. Det är himla bra med lager, men pyssligt att lära sig. Ju mer man jobbar ju mer vågar man. Lagermaskerna tycker jag är svåra. Men jag har mycket att lära.

  SvaraRadera
 4. Kanon bra jobbat! Blev jätteläckert och effektfullt med blå hinkar. Jag gillar verkligen PS, men jag håller med dig de är inte lätt alls. Men så himla roligt de är. Och om man inte övar så lär man ju inte sig...

  SvaraRadera
 5. Även jag gillar PS. Snyggt jobbat. Gillar det blå i det övrigt svartvita.

  SvaraRadera
 6. Läckert, jag är imponerad!!

  SvaraRadera
 7. Det är roligt att jobba i photoshop och med lager kan man göra mycket! Fint jobb!

  SvaraRadera
 8. Vilken spännande bild! Fint med det svartvita mot det blå. Jag som är amatör undrar om du jobbar i något speciellt program?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, vad glad jag blir! Jag provar och testar lite i Photoshop, här med att jobba i "lager". Det finns en sida på webben som heter Moderskeppet och där finns det självstudiekurser i Photoshop. Det är hur stort som helst, men man får testa lite i taget. :)

   Radera
 9. Tycker det ser bra ut :)

  SvaraRadera
 10. Tack alla för peppande kommentarer!! :D

  SvaraRadera
 11. Så läckert!
  Måste vara kul att hålla på med, jag har inte ens kommit så långt som till PS. Verkar helt överväldigande när man som jag är van vid ett busenkelt redigeringsprogram. Men så klart att det går att göra mycket i PS!

  SvaraRadera
 12. Jag tycker det ser väldigt bra ut. Effektfullt med det blå i det svartvita :)

  SvaraRadera