onsdag 4 april 2018

Lokaltrafik

Här finns lokaltrafik även på landet. Skönt att det finns busskurer att stå och vänta i när det regnar. Det går faktiskt att åka buss till jobbet om det skulle bli fel på bilen, men då måste man gå eller cykla 4 km för att komma till busshållplatsen.

Bild 81. Tema: 165. Lokaltrafik.

5 kommentarer:

 1. Bra tolkning. Bra att kunna ha lokalbussen att åka med om det skulle behövas. Och tur med en väntkur att stå i vid busväder.

  SvaraRadera
 2. Nostalgi att se din bild och tänka på alla år jag åkte buss till och från skolan, med den absolut bästa chauffören man kunde ha. Hon var alltid glad och energisk och pratade alltid med oss barn. Numera är hon pensionerad, men jag träffar henne ibland och hon är lika sprudlande som alltid :) Jag åker i princip aldrig buss numera. Till våra barns skola är det 1,5 mil och det är vårt närmaste samhälle där vi kan handla livsmedel. Men många gånger har jag gått till bussen i regn, utan busskur, och väntat på bussen. Tack för påminnelsen om en faktiskt väldigt fin tid :)

  SvaraRadera
 3. Väldig bra med bussar som går även utanför stan. Så är det för oss också. Gillar att du tagit bilden i regnet, det förstärker känslan över fiffigt med busskuren. Dock ändå rätt långt att gå tidsmässigt med 4 k om bilen inte startar på morgonen 😉

  SvaraRadera
 4. Fin tolkning!

  SvaraRadera