onsdag 20 januari 2016

Livskvalitet

Livskvalitet är det att få ha förmånen att få rida på Romen. Han är en Tinker som är lugn och snäll  och framåt och lyhörd. En kombination som inte är så lätt att hitta. :)
Det är en helt underbar känsla att sitta i sadeln igen efter några års uppehåll!!


Bild 22. Tema: 170. Livskvalitet.

10 kommentarer:

  1. Fin bild och ett annorlunda perspektiv - samma som en ryttare har. Jag kan tänka mig att det är livskvalitet att vara ute med hästen i naturen oavsett årstid.

    SvaraRadera
  2. Så härligt det ser ut och jag gillar vi får "rida med" ;=)) Kan tänka mig att det är livskvalité att få sitta där på hästryggen.

    SvaraRadera
  3. Vilken fin tolkning! Fin bild med härligt motljus och kul perspektiv.

    SvaraRadera
  4. Åh nu är jag avensjuk! Både rida och på en tinker, som jag saknar min häst när jag ser den bilden. SÅ härligt och vacker bild

    SvaraRadera
  5. Måste vara en helt underbar känsla att sitta på hästryggen och samtidigt ta del av det vackra vinterlandskapet. Härligt ! En verkligt fin och passande bild på temat.

    SvaraRadera
  6. Det kan jag förstå. Ser härligt ut, trots jag är hästrädd....

    SvaraRadera
  7. Snygg vinkel! Kul att göra sånt som det var länge sedan man gjorde och känna att detta är fortfarande kul och härligt!

    SvaraRadera
  8. Oj, oj, oj... <3 Vilken härlig bild..! Jag har ju islandshästar, en som jag skall rida in i år, men just nu är ingen av dem ridbar, så ridsuget ligger under ytan hela tiden och nu blossade det upp med full kraft! Tinkrar är underbara, jag tog hand om min svägerskas Tinker under en period, och vilken häst. Fotot du tagit får verkligen fram den känsla man känner när man rider ut en solig, härlig vinterdag. En mer passande bild för temat Livskvalitet kunde du inte ha valt enligt mig.

    SvaraRadera
  9. Snygg vinkel! Ser härligt ut!

    SvaraRadera
  10. Har ingen erfarenhet från hästar men har förstått att Tinkern är något alldeles extra och så är dom ju så otroligt vackra. Snygg vinkel och jag förstår att detta ger livskvalitet. Kanonbild !

    SvaraRadera