torsdag 2 januari 2020

Sov så gott!

Det här får bli årets första bild. Sov så gott! Efter en natt med massor av blåst, när man tycker att det skulle vara skönare att vara inne...vad gör våra kissar på nätterna??

Bild 1 av 365+1. Tema: 288. Sov så gott!

10 kommentarer:

  1. Vilken härlig bild på fina katten.
    Kul att vara igång igen fast jag tycker temalistan känns lite svår i år. Blir en riktig utmaning ;-) Önskar dig en fin fortsättning på det nya året och grattis till förra årets målgång!!

    SvaraRadera
  2. Tack vad glad jag blir! Det är kul att vara igång igen och jag håller med dig, temalistan känns svår...men man kan ju alltid testa och se hur det går. Jag trodde inte jag skulle klara 2019 års utmaning men på något konstigt sätt så lyckades det i alla fall! :)

    SvaraRadera
  3. Åh så fin bild din katt. Den ser verkligen ut att ha det mysigt.

    SvaraRadera
  4. Så kul nu är vi igång igen! Håller med temana är lite svåra, jag var med och röstade fram den som många år tillbaka. Alternativen vi hade att välja på var mycket svåra. Så det här blir en utmaning, men vi får hjälpas åt och inspireras av oss alla som vi brukar. Det går nog vägen som det brukar.
    Härlig bild på kissen.

    SvaraRadera
  5. Ser verkligen ut av sova gott din fina katt. Man kan undra vad de gör på nätterna?!
    Anki F

    SvaraRadera
  6. Mysig bild. Ja, man kan undra vad våra missar gör om nätterna...är det busväder brukar iofs våra sova gott tillsammans med oss i våra sängar :D
    Håller också med ovanstående om att temalistan är lite klurig, men det ska bli roligt att hänga på och försöka.

    SvaraRadera
  7. Jag och min kattabstinens ... riktigt känner kissen i händerna.
    Fin bild och så bra till temat.

    SvaraRadera
  8. Vår katt är bara utekatt på sommaren (ja självvalt alltså). Och oavsett årstid ligger hon och snarkar i vår säng på natten. Nåde oss om vi inte släpper in henne innan vi lägger oss. Hon kan jama... högt!

    SvaraRadera